kiskunmajsa

2018.10.12. 20:55

Meghalt a tóba esett kisfiú

A kiskunhalasi kórházban elhunyt az a 2 éves kisfiú, aki még szerdán esett Kiskunmajsán egy családi ház udvarán a kerti tóba. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálest körülményeit.

Pozsgai Ákos

Forrás: illusztráció

Helyi információk szerint a gyerek egyedül játszott az udvaron a kerti tó közelében, amikor beleesett a vízbe. A kiérkező mentőknek még sikerült stabilizálni a válságos állapotban lévő kisfiú állapotát. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínen kapott oxigénre jól reagált az eszméleténél lévő gyermek, akit a kiskunhalasi kórházba szállítottak a mentők.

Információk szerint a kórházban a későbbi ellátás során komplikációk léptek fel a kisfiúnál, aki eszméletét vesztette és már nem tudtak rajta segíteni, elhunyt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete annyit közölt, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az haláleseteset körülményeit.

Képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában