baleset

2019.03.12. 11:54

Két nőt gázolt el egy autós a zebrán Nagykőrösön – videó

A kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el két nőt egy terepjárós kedden délelőtt Nagykőrösön, a Ceglédi úton.

Maksa Balázs

Forrás: illusztráció

Fotó: Tomicsek Krisztián

Mint azt András Tamástól, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, a Ceglédi út 7/A. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhelyén közlekedett két hölgy, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi férfi sofőrje elgázolta őket. A jelenlegi információk szerint mindkét nő megsérült.

Olvasói fotó

Úgy tudjuk, hogy egyikük könnyebb, míg másikuk súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ami a közeli Toldi Miklós élelmiszeripari iskola melletti füves területen tudott leszállni. Úgy tudjuk, az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba. A balesettel kapcsolatban kerestük az Országos Mentőszolgálatot is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a terepjárót vezető idős férfi a zebrához érve fékezés helyett gázt adott, és ekkor ütötte el a gyalogátkelőn haladó két nőt.

Olvasónk, Tomicsek Krisztián videót is készített a mentőhelikopterről, köszönjük neki a felvételt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában