fotók

2018.03.15. 11:00

Keresik a kecskeméti felakasztott kutya gyilkosát

Egy összeszáradt, felakasztott kutya tetemét találták meg szerdán a Mentsvár az Állatokért Alapítvány munkatársai.

baon.hu

Állatkínzásról érkezett bejelentés az alapítványhoz, ezért szerdán az őrszolgálatuk kiment a bejelentett helyre, a Kecskemét Belsőnyír térségébe, ahol egy kis erdős résznél, egy fa tövében redőnygurtnival és vastag rozsdás lánccal felakasztva találták meg a szerencsétlen ebet. Az állatvédők szerint rettenetesen sokat szenvedhetett az állat, mielőtt elpusztult. A hatósági állatorvos szerint a 2 év körüli, közepes testű, keverék kutyát 1-3 hónappal ezelőtt gyilkolhatták meg.

Mentsvár az Állatokért Alapítvány ismeretlen tettes ellen tett feljelentést és vizsgálat indult az ügyben.

Az alapítvány kéri, hogy aki bármit tud vagy látott az esettel kapcsolatban, vagy tudomása van arról, hogy kihez tartozott a kutya, jelentkezzen a 0620/476-9693-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen!

Az alapítvány 50.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segítséget tud nyújtani az üggyel kapcsolatban. Az elkövető megtalálásának érdekében egy állatszerető ember is felajánlott 100.000 forintot, így a nyomravezetői díj 150.000 forint lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában