felhívás

2018.02.08. 14:07

A kecskeméti halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Mint arról korábban beszámoltunk, halálra gázolt egy autóbusz egy 23 éves gyalogost Kecskeméten, a Piaristák terén szerdán este. A rendőrség a szemtanúkat keresi.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A kecskeméti rendőrök kérik, hogy elsősorban a buszon utazó két fő, a balesetet megelőzően az átkelőn közlekedő kerékpáros, valamint a gyalogos-átkelőhely előtt megálló gépkocsivezető, továbbá a baleset szemtanúi, jelentkezzenek személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tragédiáról bővebben itt és itt olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában