baleset

2018.10.19. 21:24

Kamionnal ütközött egy Toyota az 53-as főúton

Hárman megsérültek péntek este az 53-as főút tompai elkerülő szakaszán, amikor egy kamionnal ütközött fél frontálisan egy Toyota személyautó. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt két órán át félpályás útzár volt és rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Pozsgai Ákos

A baleset este hat óra után történt, amikor a Toyota a határátkelő felől tartott Tompa irányába és eddig tisztázatlan körülmények között fél frontálisan összeütközött egy szemből érkező kamionnal. Az ütközés erejét mutatja, hogy a személyautó eleje és a bal oldala totálkárosra tört, a gépkocsi ezután még a jobboldali szalagkorlátnak is nekicsapódott.

A Toyotában kinyíltak a légzsákok, az autó vezetőjét és egy utasát súlyos, míg a harmadik utast könnyű sérülésekkel szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés este nyolc óráig tartott, a félpályás útzár mellett a forgalmat rendőrök és polgárőrök irányították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában