Kecskemét

2019.02.19. 12:34

Női holttestet találtak a tűzoltók egy családi ház udvarán

Egy családi ház udvarán gyulladt meg a gaz Kecskemét külterületén, a Bódog soron kedden délután. Az oltási munkálatok során a tűzoltók egy női holttestet találtak.

baon.hu

A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység az oltási munkálatok közben egy holttestet talált – írja a Katasztrófavédelem.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit

Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az enyhébb tavaszias időjárás beköszöntével megszaporodtak a szabadtéri tüzek, a katasztrófavédelem tűzoltó egységei naponta többször vonulnak ilyen tűzesetekhez. Ezek többsége a tavaszi kerti tevékenységekhez köthető, a jó időt kihasználva a kert és telektulajdonosok elégetik a száraz gazt, avart és egyéb kerti hulladékot. A szóvivő azt javasolja, hogyha valaki tüzet gyújt a kertjében, mindenképpen készítsen a tűz közelébe oltóanyagot és lehetőség szerint többen legyenek jelen, hogy elkerülhetőek legyenek a tragédiák.

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában