haláleset

2018.03.22. 15:19

Mentőhelikopter is érkezett, de nem tudták újraéleszteni a férfit Halason

Három mentőautó, egy mentőhelikopter és több rendőrautó állta el az utat Kiskunhalason, csütörtökön 12 óra előtt. Egy férfi újraélesztése folyt a közeli vendéglátóhely előtt. Helyszíni információink szerint a férfi az utcán lett rosszul, de már nem tudtak rajta segíteni.

Pozsgai Ákos

Hatalmas volt a kavarodás dél előtt nem sokkal a kiskunhalasi buszállomás körül, rendőrök állították meg a forgalmat egyszerre négy irányból is, a bámészkodó gyalogosokat pedig udvariasan elküldték a környékről. Mint kiderült, egy férfi lett rosszul a Szász Károly utca sarkán lévő csárda mellett, mentőautót hívtak hozzá, majd még kettő mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A mentőhelikopter miatt volta a hatalmas terelés, hogy biztonsággal le tudjon szállni a buszállomás területén, ezért a buszokat is a környező utcákba irányították át.

A kiskunhalasi mentők a szentesi légi mentőbázisról érkező kollégáikkal együtt próbálták újraéleszteni az utcán összeesett férfit, de nem tudták megmenteni, meghalt.

A mentőhelikopter felszállt, utána újraindították a forgalmat, azonban még egy órán keresztül félpályás útzár volt a csárda előtt, ahol egy mentőautó és kettő rendőrautó állt, míg el nem szállították a holttestet. Azt nem tudni, hogy mi idézte elő a férfi rosszullétét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában