kisizsák

2018.11.20. 15:56

Hatos karambol az 52-esen: két súlyos sérültje van a tömeges balesetnek

Kecskemét térségében teljesen lezárták a főutat a rendőrök kedd délután.

police.hu

A szitáló esőben tömeges közlekedési baleset történt kedden délután az 52-es főúton a kisizsáki kereszteződésnél. Hat gépjármű – személyautó, mikrobuszok és tehergépjárművek – ütköztek egymásnak. Egy teherautó kis híján az útszéli, négy méter mély csatornába zuhant, a szalagkorlát fogta meg, egy Skodának pedig az ütközés erejétől kitört a bal első kereke.

A rendőrség közlése szerint hat gépjármű ütközött kedden 15 óra 35 perckor, az 52-es főút kisizsáki kereszteződésénél. Helyszíni információink szerint előbb egy teherautó ütközött fél frontálisan egy Skoda Octávia kombival, majd a személyautóba rohantak bele a mögötte érkező járművek. Köztük kettő munkásokat szállító kisbusz. A baleset során a rendőrség közlése szerint kettő személy szenvedett sérüléseket, őket a mentők a kecskeméti kórházba szállították.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés miatt időszakosan teljes szélességében, illetve félpályán lezárták az 52-es főutat.

Korábban írtuk:

Az 52-es számú főút 31-es kilométerénél november 20-án 15 óra 35 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között hat személyautó ütközött össze – írja a police.hu. A baleset során az elsődleges adatok szerint két személy megsérült.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. Kerülni Ballószög vagy Kerekegyháza felé lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában