fotókkal frissítve

2019.06.20. 16:36

Egy hajósi lány vesztette életét az 51-esen történt halálos balesetben

Harta és Solt között ütközött össze egy személyautó egy motorossal. A motorkerékpáros utasa a helyszínen életét vesztette.

Gábor János/baon.hu

Friss:

Úgy tudjuk a 20 év körüli nő – aki elhunyt a csütörtöki balesetben Harta és Solt között –, Hajósról származik. A szintén 20 év körüli férfi – aki a motort vezette –, dunapataji. Őt súlyos sérülésekkel a kecskeméti kórházba szállították.

A police.hu pénteki közleményében megerősítette információinkat és leírta a baleset körülményeit: „Az 51-es számú főúton Solt felől Kalocsa irányába közlekedett csütörtökön 15 óra 55 perckor egy 20 éves dunapataji férfi egy motorkerékpárral. A helyszíni szemle adatai szerint a főút 89.830-as méterénél az előtte haladó személygépkocsi előzésébe kezdett, aminek sofőrje ekkor már előzte az előtte haladó járművet. A manőver során a motor az autó oldalának ütközött, eldőlt, majd árokba sodródott. A baleset következtében a motoros – egy 20 éves dunapataji férfi – súlyosan megsérült, utasa – egy 20 éves hajósi nő – pedig belehalt sérüléseibe.”

A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

„A rendelkezésre álló adatok szerint az 51-es számú főút 89.900-as méterénél 2019. június 20-án 15 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében a motoros megsérült, utasa pedig életét vesztette” – írta a police.hu.

A helyszínelés idejére a rendőrök 16 óra 3 perctől egészen 20 óráig teljes szélességében lezárták a főutat.

Korábban információk:

A forgalmat teljes szélességében zárta le a rendőrség, kerülni Solton, az 52-es felé, és az 5305-ös úton, Dunatetétlen felé lehet. Aki már elért a baleset helyszínéig, azt a régi töltésre terelik fel a rendőrök.

Korábban azt az információt kaptuk, hogy a motorkerékpáros, egy fiatal nő halt meg a balesetben, míg az autó sofőrjét sokkos állapotban szállították kórházba a mentők. Ezzel szemben a rendőrség tájékoztatása szerint a motorkerékpáros utasa vesztette életét, a motorkerékpár sofőrje megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában