frissítve

2018.10.13. 06:57

Halálos baleset: miután elgázolták, egy busz ment át a férfin

Péntek este egy autó elütött egy gyalogost Kecskeméten. Egy arra járó busz sofőrje későn vette észre az úton fekvő, elütött férfit, ezért már nem tudott időben megállni a busszal.

police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint Kecskeméten, a Mária körúton közlekedett egy BMW X5, ami haladása során elütött egy 63 éves férfit, aki nem a kijelölt a gyalogos-átkelőhelyen közlekedett. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt.

Az ütközés hatására az úttestre esett a gyalogos, akit későn észlelt egy busz vezetője, ezért átment rajta a jármű. Pár órával később otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

Vele szemben halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tudtuk meg a rendőrségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában