frissítve

2018.04.22. 20:38

Halálos baleset történt az 54-esen Bócsánál

Összeütközött két személygépkocsi az 54-es főúton, Bócsa közelében vasárnap este. A balesetben egy ember életét vesztette.

baon.hu

Friss: Egy fekete Mercedes és egy Nissan személyautó ütközött össze Bócsa és Jakabszállás között vasárnap este az 54-es főúton. A baleset következtében a Nissan az oldalára borult. Úgy tudjuk, hogy a Nissanban egy család utazott. Az apa maga mászott ki az autóból, de egy tíz év körüli kislányt a tűzoltók szabadítottak ki a járműből. Információink szerint a Nissan női utasa hunyt el a balesetben. A Mercedesben egy magyar és egy svájci férfi utazott. A mentők a Nissanban utazó férfit és kislányt, valamint a Mercedes egyik férfi utasát kórházba szállították. A Mercedes másik utasa, egy svájci állampolgárságú férfi a helyszínen maradt, de a kiérkező ügyeletes orvos később hozzá is mentőt hívott, mert fájlalta a mellkasát.

Korábban írtuk:A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint április 22-én 19 óra 30 perc körül az 54-es számú út 35400-as méterénél eddig tisztázatlan körülmények között két személygépjármű összeütközött. A balesetben az egyik autó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a baon.hu-t Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Két embert a műszaki mentést végző kiskőrösi és kiskunhalasi hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az egyik autóból. Információink szerint öt mentőautó érkezett a helyszínre. A balesetben egy ember életét vesztette, és az első hírek szerint hárman megsérültek.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. Kerülni a környező földutakon vagy Tázlár felé lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában