Képekkel frissítve

2019.07.10. 15:39

Feszítővágóval szedték ki a sérültet a kocsiból Szentkirály felé

Kamion és személyautó karambolozott Kecskemét külterületén, a Szentkirály felé vezető úton szerda délután.

baon.hu

Helyszíni információink szerint a Suzuki személygépkocsit egy középkorú nő vezette, aki az út 4. kilométerénél ismeretlen okból áttért a szemközti sávba. A szemközti sávban Szentkirály felől haladt egy kamion Kecskemét felé. Mikor a tehergépjármű sofőrje észlelte a veszélyt, a nyerges vontatóval lehúzódott az árok szélére, de így sem tudta már elkerülni a balesetet, a Suzuki bal oldalával ütközött össze. Az autó mindkét légzsákja kinyílt, a karosszéria nagyon megrongálódott, a becsapódáskor még az akkumulátor is kiszakadt a helyéről. A Suzuki sofőrjét a tűzoltók vágták ki a roncsból, a sérült mindvégig eszméleténél volt. Információink szerint a lába és a karja sérült meg a balesetben.

Korábbi információk:

Az esethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszítővágóval kiemeltek egy embert az autóból és áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában