frissítve

2019.03.24. 12:08

Fának csapódott egy autó Kiskunhalason

Fának csapódott egy személyautó Kiskunhalason, az Átlós utca és a Dobó utca kereszteződésében. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik, az útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik, ezért a beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Információink szerint a balesetben két ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült. A kiérkezett mentőhelikopter az egyik súlyos sérültet a kecskeméti Megyei Kórházba szállította, a másik két sérültet pedig a kiskunhalasi kórházba szállították a mentők. A baleset körülményeiről eddig annyi ismert, hogy az érintettek autójukkal egy körforgalomból hajtottak ki, ez után csapódtak a fának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában