kék hírek

2018.08.13. 15:50

Emberölés miatt körözték a 22 éves iraki férfit

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon augusztus 10-én este egy 22 éves iraki férfi akart kimászni az ideiglenes biztonsági határzáron, és így akarta elhagyni az ország területét.

baon.hu

Röszke, 2016. március 19. A Magyar Honvédség Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékében (MH AIAK) szolgálatot teljesítõ katonák járõröznek BTR 80-as páncélozott szállító harcjármûvekkel a magyar-szerb határnál, Röszke és Ásotthalom térségében, az ideiglenes mûszaki határzár mellett 2016. március 19-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Forrás: MTI

Fotó: Ujvári Sándor

A rendőrök intézkedés alá vonták a külföldit, és az eljárás során kiderült, hogy a francia hatóság emberölés miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. Az iraki állampolgár által, az elfogása előtt használt francia rendszámú Dacia Duster típusú gépkocsit is lefoglalták a nyomozók, mivel azt a francia hatóság lopás miatt körözte.

Friss: augusztus 14-én, kedden a Fővárosi Törvényszék elrendelte az átadási letartóztatását és egyszerűsített átadását az iraki férfinak. Részletek az alábbi cikkünkben!

Nyitókép: Ujvári Sándor, MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában