tűzeset

2018.12.03. 15:11

Életét vesztette egy ember a tiszaalpári tanyatűzben

Tűz ütött ki egy tanyaépület egyik szobájában Tiszaalpár külterületén hétfő délután.

baon.hu

Forrás: MTI

Fotó: Donka Ferenc

Az esethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral elfojtották a lángokat. Az egységek találtak az ingatlanban három propán-bután gázpalackot, amelyeket nem ért hőhatás. A tűzoltási munkálatok során a beavatkozó tűzoltók az épületből kihoztak egy embert, aki a mentők megállapítása szerint életét vesztette. A kigyulladt szobában egy másik ember is tartózkodott, ő nem sérült meg.

Mint azt Varjassy Lászlótól, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivőjétől megtudtuk, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat hatósági eljárás fogja megállapítani. Az elsődleges információk szerint a tűzben egy férfi vesztette életét.

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Fotó: Donka Ferenc / MTI
Fotó: Donka Ferenc / MTI

Alig egy hónapja, november 7-én is kigyulladt egy tanyaépület Tiszaalpár külterületén, a mostani tűzeset helyszínétől nem messze. Akkor az utómunkálatok során emberi maradványokat találtak tűzoltók az épületben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában