tolvaj

2018.08.13. 18:49

Egy órán belül elfogták a majsai tolvajt

A buszon lopta meg szegedi utastársát egy kiskunmajsai nő, de nem örülhetett sokáig a zsákmánynak, a rendőrök egy órán belül elfogták.

Pozsgai Ákos

A hölgy hiánytalanul visszakapta az értékeit

Forrás: police.hu

A szegedi nő augusztus 12-én 11 óra körül a Csólyospálos és Kiskunmajsa között közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáraton utazott, amikor elszenderedett. A jóízű alvás után az ébredés annál keserűbb volt, amikor észrevette, hogy a táskáját, benne a pénztárcájával, személyes okmányaival, mobiltelefonjával és közel 150 ezer forintjával együtt valaki ellopta. A meglopott nő értesítette a rendőrséget, szerencsére viszonylag jó személyleírást tudott adni arról az illetőről, aki a buszon a közelében tartózkodott.

A hölgy hiánytalanul visszakapta az értékeit
Fotó: police.hu

A kiskunmajsai rendőrök a rendelkezésre álló információk és személyleírás alapján rövid idő alatt beazonosították az ismeretlen személyt, akinek majsai lakásán házkutatást tartottak és megtalálták az ellopott táskát. A lopással gyanúsítható kiskunmajsai nőt alig egy órával később előállították a rendőrségen és gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a sértett hiánytalanul visszakapta értékeit – közölte a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában