baleset

2018.09.21. 08:25

Egy kerékpáros vesztette életét Félegyházán

Egy kerékpáros nő vesztette életét Félegyházán péntek reggel, amikor összeütközött egy autóval.

police.hu

Kiskunfélegyháza, 2018. szeptember 21. Sérült kerékpár az árokban, miután a jármûvön utazó nõ és egy személygépkocsi összeütközött Kiskunfélegyházán 2018. szeptember 21-én. A biciklis a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Donka Ferenc

Forrás: MTI

Fotó: Donka Ferenc

Friss: A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 65 éves helyi nő közlekedett egy kerékpárral a Liget utcával párhuzamosan kialakított kerékpárúton. Az I. köz kereszteződésében jobbra szándékozott kanyarodni, ezért át akart kelni a Liget utca úttestjén. A helyszíni szemle adatai szerint azonban a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget az úton egyenesen haladó Mercedes személyautónak, ezért összeütköztek. A baleset során a biciklit hajtó asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja – írja a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Korábban írtuk: Az elsődleges információk szerint szeptember 21-én 7 óra körül Kiskunfélegyházán, a Liget utcában egy kerékpáros és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A rendelkezésre álló adatok szerint a kerékpáros nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett megkezdődött, azt érintett útszakaszon közlekedők a környező utcákon keresztül tudnak került.

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Fotó: Donka Ferenc / MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában