tűz

2018.07.16. 09:33

Több tűzeset is történt vasárnap a megyében

Több esetben is riasztást kaptak a tűzoltók vasárnap Bács-Kiskun megyében. Kigyulladt tuskót, aljnövényzetet, avart kellett oltaniuk.

baon.hu

Egy gyümölcsösben keletkezett tűz Lakitelek közelében

Vasárnap délután az 4625-ös út 43 km szelvényénél, Lakitelek közelében egy gyümölcsösben összehordott gally és fatuskó gyulladt ki. A lakiteleki önkéntes, a tiszakécskei önkormányzati, és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Aljnövényzet égett Kecskemét mellett

Vasárnap délután Kecskemét külterületén egy 3 hektáros alapterületű fenyves erdőnek megközelítőleg 50 méter átmérőjű körében aljnövényzet gyulladt ki. A kiérkező kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Gaz- és avartüzet oltottak a Kiskunsági Nemzeti Park területén

Izsákon az 5301-es számú út 23. km szelvényénél, a Kiskunsági Nemzeti Park területén, egy hektár területen gaz és avar égett vasárnap délután. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották, majd a helyszínt átadták a Kiskunsági Nemzeti Park szakembereinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában