baleset

2018.01.20. 09:46

Durva baleset történt a keceli éjszakában

Hárman sérültek meg szombat éjjel Kecelen, amikor egy Renault kihajtott egy Fiat elé a Temető utcában. Az egyik gépkocsivezetőnél felmerült az ittasság gyanúja, ezért vérvételre előállították.

Pozsgai Ákos

A baleset az 54-es főúton történt a temető előtt, amikor a Renault kivágott a Fiat elé, amely a temető kerítésébe csapódva állt meg. Mindkét autó csúnyán összetört, az egyik sofőrt a helyszínre érkező keceli és kiskőrösi tűzoltóknak kellett kivágni a roncsok közül. A balesetben ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült meg, őket a kiskunhalasi és a kiskőrösi mentők a halasi Semmelweis Kórház traumatológiai osztályára szállították.

Az egyik jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, őt vérvételre előállították a rendőrök. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés miatt az 54-es főút keceli szakaszát több mint két órán át teljes szélességében lezárta a rendőrség. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában