kecskemét

2018.02.22. 11:30

Driftelni akart a sofőr a havas játszótéren, de elásta magát a sárban

Szerda este egy Opeles a Szimferopol tér járdáin keresztül behajtott a téren található játszótérre, ahol csúszkálni akart autójával, de elásta magát. A rendőrök előállították a kapitányságra.

Horváth Péter

A férfi autójával a játszótéren akart csúszkálni

Abszurd jelentenek lehettek tanúi szerda este Kecskeméten a Szimferopol tér lakói. Egy 31 éves férfi este 10 óra előtt autójával felhajtott a járdán keresztül a szimferopol téri játszótérre, ahol csúszkálni akart. A játszótér csúszdája előtt azonban elakadt és szabadulási kísérlete során tengelyig elásta Opel Corsáját.

Rövidesen talált egy autóst, akitől segítséget kért. A férfi megpróbálta kihúzni az az autót, de nem boldogult vele. Ekkor érkeztek ki a rendőrök, akik igazoltatták az autósokat. Az Opel vezetőjénél nem voltak okmányok, így nem tudta igazolni magát, ezért a rendőrök előállították Kecskeméti Rendőrkapitányságra. Az autót hátrahagyták a helyszínen, az továbbra is félig elásva áll a csúszda előtt.

A férfi autójával a játszótéren akart csúszkálni

A környék lakói kérdésünkre elmondták, hogy csaknem 8 éve küzdenek azért, hogy bekamerázzák és bekerítsék a Szimferopol teret, mert az utóbbi években egyre több konfliktus keletkezik a lakók és a térre látogatók között utóbbiak viselkedése miatt: szemetelnek, megrongálják a padokat, italoznak, drogot fogyasztanak, a kutyák hangosak és telepiszkítják a környéket.

Egy neve elhallgatását kérő lakó szerint a szerdai esetnél nem kell jobb bizonyíték arra, hogy kamerával és körülkerítéssel kell biztonságosabbá tenni a teret. Szerinte csak a szerencsén múlott, hogy az autós nem gázolt el egy járókelőt, miközben több járdán is átszáguldott.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi nem fogyasztott alkoholt, az esetet szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

A Szimferopol tér lakói szerint ez az eset volt az utolsó csepp a pohárban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában