rablás

2018.03.23. 08:52

Az egyik betörő kirabolta a másikat Jánoshalmán

Egy férfi késsel fenyegette meg a társát, mert nem kapott a korábbi lopott pénzből.

police.hu

Forrás: police.hu

Március 21-én 17 óra 10 perc körül két férfi szóváltásba keveredett Jánoshalmán, a Halasi úton. Egyikőjük egy késsel a kezében azzal fenyegette a másikat, hogy leszúrja, ha nem ad neki pénzt. Ezt követően lefejelte, kiszúrta kocsijának egyik gumiját, és továbbra is fenyegette, hogy az autó indítókulcsát megszerezze. A sértett félelmében átadta a kulcsot, majd a támadó az autóval elment.

A kiskunhalasi rendőrök 19 óra 30 perckor elfogták a 28 éves jánoshalmi férfit, akit gyanúsítottként hallgatták ki rablás gyanúja miatt.

Forrás: police.hu

A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi azért veszett össze, mert az éjszaka folyamán közösen bemásztak egy helyi ingatlan udvarára, ahol a nyitott házból egyikőjük egy mobiltelefont és 700.000 forintot lopott el a másik tudta nélkül. Az ellopott pénzből a 38 éves jánoshalmi férfi egy kocsit vásárolt, ami gyanús lett 28 éves ismerősének. Egyből gondolta, hogy társa pénzzel távozott az ingatlanból.

A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 38 éves férfit. A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették a két gyanúsítottat, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában