bács-kiskun

2018.03.18. 11:30

Balesetek, háztűz és kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat

Megyénkben is komoly fennakadásokat okozott az eső, havazás és az ónos eső. Szombatról vasárnapra virradóan több balesethez, háztűzhöz és kidőlt fákhoz riasztották a Bács-Kiskun megyei tűzoltókat.

baon.hu

Kecskemét térségében, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, egy autószállító tréler okozott forgalmi akadályt, szombatról vasárnapra virradóra. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a tréleren szállított járművet, majd csörlő és kéziszerszámok segítségével megszüntették a forgalmi akadályt, a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy műhelyként használt épületben keletkezett tűz vasárnap hajnalban Kiskőrösön, a Sárkány József utcában. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, majd az épület átszellőztették. A tűzeset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy kétszintes, körülbelül száz négyzetméter alapterületű családi ház vasárnap reggel Kecskemét külterületén. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Az éjszaka folyamán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy mennyiségű, összegyűlt csapadékvíz, és öt esetben közúti forgalmat veszélyeztető kidőlt fák eltávolításához.

 Fotók: Kovács Andrea tű. főhadnagy,

Bács-Kiskun MKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában