baleset

2018.05.23. 15:26

Terelőbójának ütközött egy autós az M5-ösön Lajosmizse térségében

Terelőbójának ütközött egy autós az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél szerdán délután. A helyszínelés idejéig Budapest irányába csak egy sáv volt járható.

baon.hu

Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Friss: Délután 4 óra előtt pár perccel a helyszínelés befejeződött, így a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Szerdán 14 óra 50 perc körül az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon egy személygépkocsi terelő bójáknak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a baon.hu-t Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a belső sávot, ami a sztrádán végzett munkálatok miatt a Szeged felé vezető oldalra volt terelve. Budapest irányába csak egy sávon haladhatnak a járművek.

Az érintett útszakaszon torlódás alakult ki. A rendőrség kéri, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Nyitóképünk illusztráció!

Fotó: Krizsán Csaba, MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában