lezárt akta

2018.01.20. 10:37

Autót és ékszert is lopott a 21 éves tolvaj

Egy mélykúti férfi még tavaly év végén lopott el egy lezáratlan autót Jánoshalmán, majd egy házba is besurrant, ahonnan ékszert, hajnyírót és parfümöket lopott. A halasi rendőrök lezárták a nyomozást, bíróság elé állítást javasolnak a férfi ügyében.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság még 2017. december 27-én vett őrizetbe egy 21 éves mélykúti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az előző napon beleült egy jánoshalmi ház előtt álló, lezáratlan autóba. Azt a benne hagyott kulcs segítségével elindította, és elhajtott a saját lakásához. Megálláskor a járművel nekiment egy beton virágtartónak, majd a kocsiból kiugrott és elszaladt.

Még ugyanezen a napon a gyanúsított besurrant egy 41 éves nő házába is, ahonnan ékszert, elektromos hajvágót és parfümöket lopott el.

A férfit jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók az ügyet a napokban lezárták, és azt iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg a helyi ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában