ittas lehetett a sofőr

2018.10.22. 10:40

Átrepült a vasúti átjárón az Audi, majd egy ház udvarán állt meg

Felmerült az ittasság gyanúja annál a sofőrnél, aki autójával átrepült egy vasúti átjárón, majd egy oszlopot és kerítést kitörve egy ház udvarán állt meg vasárnap hajnalban Izsákon.

police.hu

Forrás: police.hu

Izsákon, a Mező utca felől a külterületi tanyák irányába közlekedett 2018. október 21-én 5 óra körül egy 23 éves lajosmizsei lakos egy Audi TT Coupe típusú személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a jármű sebességét nem a KRESZ előírásai szerint választotta meg, ezért az utat keresztező vasúti átjárón történt áthaladás során az autó a levegőbe emelkedett, majd az aszfalthoz csapódott. Ekkor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, lement az útpadkára, majd egy oszlopnak csapódott. Az irányíthatatlan gépkocsi továbbhaladva kiütötte egy tanyának a kerítését, majd az ingatlan kertjében, egy fának ütközve állt meg. Mivel a vezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, őt vér-vizelet mintavételre előállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és 22 éves utasa súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában