baleset

2019.06.22. 08:30

Árokba hajtott és felborult egy autó Kiskunhalas közelében

A baleset szombaton kora reggel történt az 53-as főút Balotaszállás és Kiskunhalas közötti szakaszán. Helyszíni információink szerint egy szemből érkező kamiont előző Audi miatt rántotta félre a kormányt a Peugeot vezetője, majd letért az útról és az árokba sodródva felborult.

Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint a Peugeot Kiskunhalas felé tartott, amikor egy jobbos kanyarban a szemből érkező kamiont nagy sebességgel előzte egy Audi. Hogy az ütközés elkerülje, a Peugeot sofőrje félrerántotta a kormányt, előbb a jobb útpadkára sodródott, majd a baloldali forgalmi sávba, ahol letért az útról és az árokba hajtott, majd felborult. Úgy tudjuk, hogy a kamion és az Audi és továbbhajtott a helyszínről.

A balesetben a Peugeot utasa sérült meg, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt félpályás útzár volt az 53-as főúton.

A helyszínen a Peugeot mellett a kamion féknyoma is jól látszódott, amit a helyszínelést végző rendőr rögzített. A baleset pontos körülményeit a halasi rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában