frissítve

2019.05.26. 09:38

Halálos baleset történt az M5-ösön Kecskemétnél

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó az M5-ös autópálya 77-es kilométerszelvényénél, a Szeged felé vezető oldalon, Kecskemét térségében, vasárnap reggel. A baleset következtében egy férfi életét vesztette.

baon.hu / police.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint a balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

A police.hu információi szerint a baleset következtében egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint egy másik személy is megsérült.

A helyszínelés 11 órakor befejeződött, ezért a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. A sztrádán ismét zavartalan a haladás.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Friss információ:

az M5-ös autópályán Budapest felől Szeged irányába – a külső forgalmi sávban – közlekedett 9 óra körül egy 69 éves osztrák nő egy Hyundai személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr a sztráda 78.900-as méterénél későn vette észre az előtte szabályosan közlekedő Skoda Octaviát, ezért az ütközés elkerülése érdekében hirtelen balra, a szalagkorlát irányába kormányozta autóját. Ezt követően a kormányt jobbra rántotta, melynek következtében a kocsi a külső forgalmi sávon és a leállósávon áthaladva az árokba hajtott, ahol felborult.

A baleset során a jármű utasa, egy 75 éves osztrák férfi a helyszínen életét vesztette, a Hyundait vezető asszony pedig megsérült.

Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában