kék hírek

2018.08.15. 15:18

A ceglédi rendőrök fogták el a kécskei Tornádó-tolvajt

Az elkövetőről készült kamerafelvétel segítségével fogták el a ceglédi rendőrök azt a férfit, aki július elején Tiszakécskén egy ház udvaráról ellopott egy Tornádó típusú elektromos kerékpárt.

baon.hu

Forrás: police.hu

Fotó: Illusztráció

Egy helyi nő tett bejelentést a Tiszakécskei Rendőrőrsre 2018. július 8-án, mivel a hajnali órákban a háza udvaráról ismeretlen tettes eltulajdonította a Tornádó típusú elektromos kerékpárját.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült, ami alapján Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívást tett közzé. Ennek eredményeként a férfit a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai beazonosították, 2018. augusztus 14-én 9 óra 10 perckor elfogták és előállították, majd átadták a tiszakécskei rendőröknek.

A nyomozók a 21 éves L. Andrást lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására.

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában