Katasztrófavédelem

2023.06.08. 11:52

Teljes terjedelmében égett egy földszinti lakás egyik szobája Kecskeméten

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy több szintes társasház földszinti lakásának egyik helyisége égett teljes terjedelmében szerdán délután Kecskeméten, a Kristály téren – írja a katasztrófavédelem. A kecskeméti hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek, két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően a tűz a lakás többi helyiségére és a szomszédos lakásokra nem terjedt át. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy kamion fülkéjében keletkezett tűz csütörtökön reggel, Soltvadkerten a Bócsai úton. A jármű vezetője a tüzet eloltotta. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett részt hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét megdőlt fa eltávolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában