Hatalmas öröm

2023.06.03. 12:55

Egy csepp meglepetés: tűzoltóautóval vitték haza a kerekegyházi Bencét

Hatalmas örömöt szerzett az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület egy kerekegyházi kisfiúnak, akit születésnapján az egyesület tűzoltó autója vitt haza az iskolából.

Tapodi Kálmán

Hatalmas mosoly Bence arcán, nagyon örült a meglepetésnek

Forrás: Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A kilencedik születésnapját a napokban ünneplő Hajdu Bence három évvel ezelőtt ment először az egyesület tűzoltó táborába és mint írták az „Egy csepp” közösségi oldalán: „az első pillanatban belopta magát mindenki szívébe. Mindenhol ott volt, mindent figyelt, és mindig elsőnek jelentkezett a feladatokra. A tábor zárásakor úgy indult haza, hogy jövőre is jönne.” 

Az első alkalommal még ő volt a legfiatalabb táborlakó, de a júliusi táborba már rutinos résztvevőként tér vissza. 

Bencét az iskolájánál nem csak tűzoltóautó várta, hanem kapott ajándékba egy piros pólót, amit az egyesület címere is díszít. „ A hatalmas mosolyból és a sok-sok ölelésből tudtuk, hogy a meglepetés sikerült!” – számolt be az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Az „ifjú tűzoltó” örömében családja is osztozott, hiszen Lilla húga, valamint anyukája, Hajduné Tóth Tímea és apukája, Hajdu Krisztián vele tartottak a hazaúton.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában