Kék hír

2023.05.29. 20:51

Késsel akart betörni egy kiskunhalasi boltba az ittas férfi, a helyszínen elfogták a rendőrök

Pünkösdhétfőn, a kora esti órákban akart betörni Kiskunhalason, a Szabadkai úton egy kenyérboltba egy ittas férfi. A kiérkező a rendőrök a helyszínen elfogták, viszont annyira részeg volt, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

Pozsgai Ákos

Felvételünk az elfogás utáni pillanatokban készült

Fotó: Pozsgai Ákos

Még világos volt, amikor az információink szerint öntudatlan férfi be akart törni az sütőüzemhez tartozó üzletbe. Úgy tudjuk, hogy egy késsel feszegette a bolt ajtaját, de nem tudott bejutni. Perceken belül két járőrautó is fékezett a bolt előtt, a rendőrök tetten érték a férfit, aki a szemtanúk elmondása szerint annyira részeg volt, hogy nem tudott magáról. Az egyenruhások mentőt hívtak hozzá, a helyszíni ellátást követően kórházba szállították, ahol előállították a rendőrök.

Az időközben kiértesített üzletvezető, aki azonnal a helyszínre sietett, elmondta a rendőröknek, hogy jól ismeri az illetőt, azt is elárulta, hogy Tigris a beceneve és a bolttól néhány háznyira lakik az Átlós úton.

Mentőt is hívni kellett az ittas állapotban lévő férfihez
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában