Kék hírek

2023.04.04. 12:57

Rendkívül magas a gyorshajtók száma Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten negyvenkét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

baon.hu

Forrás: police.hu

További tizenegy könnyű sérüléssel, valamint öt súlyos sérüléssel járó karambol is volt. Ezekben a balesetekben összesen tizenhárom ember sérült meg – számolt be heti összefoglalójában a rendőrség.

Két halálos baleset is történt múlt szerdán és csütörtökön.  Kisszállásnál egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki kerékpárját tolta. Lajosmizse térségében az M5-ös autópályán, forgalmi okból lassító járműszerelvénybe rohant bele egy kamion, melynek 61 éves, román-magyar kettős állampolgárságú sofőrje nem élte túl a balesetet.

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 1355 fő lépte át; ők legalább 30 ezer összegű bírságra számíthatnak. Huszonhatan úgy vettek részt a közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; közülük ketten balesetet okoztak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában