Kék hír

2023.04.03. 10:40

Idős, védtelen asszonyt raboltak ki Kecskeméten

A kecskeméti rendőrök az áldozat és két szemtanú személyleírása alapján fogták el az ügy gyanúsítottját.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Péntek délután Kecskemét egyik utcájában kiraboltak egy 78 éves asszonyt – írja a police.hu. Egy ismeretlen lerántotta a válláról a táskát úgy, hogy a hirtelen és erőszakos mozdulattól az asszony elesett és könnyebben megsérült. Ekkor a nő kiabálni kezdett, mire a rabló a táskával elszaladt. Szerencsére a hölgy megőrizte annyira a lélekjelenlétét, hogy a támadó ruházatáról jó leírást tudott adni. A kiabálását ketten is meghallották, így ők is kellőképpen megfigyelték a tettest.

A történteket azonnal bejelentették a rendőrségen, így a rendőrök forrónyomon kezdhették meg az adatgyűjtést, amely gyors eredményt hozott. A asszony és a tanúk elmondása alapján a térfigyelő kamerák felvételein kutattak a gyanúsított után, és a videókat elemző nyomozók közül többen azonnal felismerték a feltételezett tettest: R. László, kecskeméti lakost.

A 36 éves férfi a kihallgatása során először tagadta a rablást, de később mégis bevallotta, hogy ő volt a bűntett elkövetője. Helyszíni kihallgatáson azt is megmutatta a rendőröknek, hogy hol szabadult meg a zsákmányolt, ám számára értéktelen táskától.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai R. Lászlót kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában