Tragédia

2023.04.02. 10:45

A Dunában találták meg az eltűnt fajszi férfit és kutyáját

A Dunában elmerülve találták meg autójában a rejtélyes körülmények között eltűnt fajszi férfit és kutyáját.

Pozsgai Ákos

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

 A férfi még március 25-én tűnt el, és nyoma veszett a vele lévő kedvenc kutyájának és az autójának is. Ismerősei napokig keresték, végül a járművét a Dunában elmerülve találták meg, benne a férfivel és kutyájával együtt – számolt be a tragikus hírről a Ripost.

A hírportál beszámolója szerint V. Ferencet március 25-én látták utoljára a barátai Fajszon, ekkor szürke kocsijával és imádott német juhászával volt. Ferenccel együtt a kutyának és a kocsinak is nyoma veszett, mintha csak a föld nyelte volna el őket.

Az aggódó ismerősök részletes személyleírást adtak róla a közösségi médiában, nagy erőkkel kutatták a környéken, mindenki azt remélte, hogy Ferenc és kutyája is előkerül. Csütörtökön fogyott el a remény, amikor a férfit és kutyáját a kocsival együtt a Dunában találták meg.

Nem tudni, hogy milyen körülmények között került a vízbe az autó, amit a vízirendészet dolgozói találtak meg. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint nem merült fel idegenkezűség, az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában