Bűnügy

2023.03.29. 08:03

Kristállyal kereskedő párt füleltek le a halasi rendőrök

A kiskunhalasi rendőrök hétfőn egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd nemsokkal később a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei megállítottak és igazoltattak egy gyalogost a település egyik kereszteződésében hétfőn hajnalban. Az egyenruhásokban gyanút fogtak és miután átvizsgálták a férfi ruházatát egy tucatnyi alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak a kabátja alá rejtve. A férfi bevallotta, hogy azokat épp az imént vásárolta egy másik helybélitől – közölte a rendőség.

A rendőrök nem tétováztak, azonnal a terjesztő lakásához vonultak, hogy házkutatást tartsanak. Az ingatlanban bruttó 169,86 gramm kábítószergyanús fehér port és közel 4,3 millió forint pénzt foglaltak le a rendőrök. Emellett több fogyasztásra és kereskedelemre utaló eszközt is találtak. Az eljárás során gyanú merült fel arra, hogy a férfi élettársa is részt vett a bűnös tevékenységben, ezért mindkettőjüket előállították a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra. A párt új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyenruhások kezdeményezik a 48 éves férfi és 49 éves kedvese letartóztatását. A 39 éves vevőjüket kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki.

A rendőrök bruttó 169,86 gramm kábítószergyanús fehér port és közel 4,3 millió forint pénzt foglaltak le
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában