Katasztrófavédelem

2023.03.31. 09:03

Halálos és súlyos balesethez is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban – galériákkal

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Képünk az M5-ösön történt halálos balesetnél készült

Fotó: Donka Ferenc

Egy személygépkocsi árokba sodródott és fának ütközött csütörtökön reggel Kiskunfélegyházán, a Csongrádi úton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével mentett ki a járműből, majd átadták őt a mentőknek, a helyszínt pedig a rendőrségnek – foglalják össze a bacs.katasztrofavedelem.hu-n.

Két kamion és egy kisbusz ütközött csütörtökön délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. A lajosmizsei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.

Három kamion volt érintett abban a közlekedési balesetben, ami csütörtökön délelőtt történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A balesetben három ember megsérült. Az egyik kamion összeroncsolódott fülkéjébe egy ember beszorult, akit a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók két feszítőhengerrel és feszítővágóval kiszabadítottak, majd átadták a mentőknek.

Pénteken hajnalban egy személygépkocsi dróthálót tartó betonoszlopnak ütközött Kiskunhalas határában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Csütörtökön két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában