Baleset

2023.03.16. 19:42

Egymásba futott két autó Lajosmizse közelében – galériával, frissítve

Hatan sérültek meg – köztük három gyermek– amikor személykocsi és kisteherautó ütközött össze Lajosmizse mellett, az 5202 és az 5211-es út kereszteződésében.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (21:38):

Információnk szerint Kecskemét felől haladt a személykocsi, amikor neki jobbról, a fehér kisteherautó kihajtott elé és összeütköztek. A nagy erejű ütközéstől a személykocsi az út szélére sodródott, ahol egy kerítésnek csapódott. A benne ülő mind a hat ember, közülük három gyermek megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautóban egyedül lévő sofőrnek nem esett baja. Úgy tudjuk, hogy a személykocsiból egy embert a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki. A balesetben mindkét jármű totálkárosra tört, a helyszínelés és a mentés idején félpályás útzár volt érvényben. Ebben az útkereszteződésben, már több baleset is történt, a kint lévő STOP tábla ellenére. 

Frissítés (19:54):

Az 5202- es számú út és az 5211-es számú út kereszteződésében, Lajosmizse térségében 2023. március 16-án 18 óra 26 perckor közúti közlekedési baleset történt – írja a police.hu.

Elsődleges információk szerint két jármű ütközött össze. A baleset során több ember megsérült. A műszaki mentés és a helyszínelés jelenleg is tart, rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom. 

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Ladánybene és Kecskemét között, Lajosmizse közelében, az 5202-es és az 5211-es út kereszteződésében. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval mentették ki, majd átadták a mentőknek a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították is gépkocsikat. A helyszínre érkeztek e kecskeméti hivatásos tűzoltók is. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában