Kék hírek

2023.03.20. 10:36

Árokba hajtott és felborult egy autó Dunatetétlen térségében

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Oldalával az árokba borult egy kisbusz vasárnap kora délután az 52-es főúton, Fülöpháza térségében. A baleset következtében a hét utas egyike a járműbe szorult. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágó és kéziszerszámok segítségével emelték ki a járműbe szorult embert, majd átadták a mentőknek. A járműben utazó mind a hét ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem.

Kiskőrös külterületén mintegy harminc négyzetméteres területen összehordott kommunális hulladék égett, vasárnap délután. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Egy személygépkocsi árokba hajtott és felborult vasárnap délután az 5305-ös úton, Dunatetétlen térségében. A járműben egy ember utazott, őt a mentők kórházba szállították. A solti hivatásos tűzoltók az autót kerekeire állították és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy személygépjármű letért az úttestről és egy erdős területen a tetejére borult vasárnap késő este Bácsalmáson, a Dobokai úton. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a személyautót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában