Kék hírek

2023.03.28. 09:21

A kunszentmiklósi rendőrök bűnmegelőzési tanácsokkal látták el a diákokat és a felnőtteket egyaránt

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai időről időre ellátogatnak az illetékességi területükhöz tartozó településekre azért, hogy megelőzési tanácsokat adjanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

baon.hu

A rendőrök a piacra is ellátogattak.

Forrás: police.hu

Múlt héten Bertók Rita rendőr főhadnagy és Gyimesi László rendőr őrnagy ellátogatott a szalkszentmártoni és a dunavecsei piacra is, ahol a felnőtteknek adtak vagyonvédelmi tanácsokat. Az idősebb korosztálynak felhívták a figyelmét az internetes csalások veszélyeire, és azokra a lehetőségekre, amelyek segítségével elkerülhetik azt. A megelőzési standot meglátogatta Horváthné Gulyás Tünde, Szalkszentmárton polgármestere is, aki hasznosnak tartotta a hallottakat – írja a police.hu.

A Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskolában márciusban összesen kilenc alkalommal láthatták a kisdiákok a rendőrség munkatársát, aki osztályfőnöki órák keretében tartott interaktív előadást. Az internet és a drog veszélyeiről, valamint a fiatalkori bűnözésről beszélgetett a gyerekekkel, akik az úgynevezett „részeg szemüveg” segítségével meg is tapasztalhatták az elméletben hallottakat.

A Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskola tanulóihoz látogattak el a rendőrök
Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában