Vádemelési javaslat

2023.02.01. 13:45

Lezárt akta: egy új mobiltelefon miatt rabolta ki egy kecskeméti házibuliban a fiatal férfit

Egy kecskeméti házibuli egyik vendégét rabolta ki a 32 éves férfi. A rendőrök elfogták és vádemelést javasolnak ellene.

baon.hu

Forrás: police.hu / illusztráció

Mint arról korábban beszámoltunk, az egyik kecskeméti házibuliban egy fiatal férfiról kiderült, hogy egy új, értékes telefont vásárolt. Egy másik vendég ezt megtudta és folyamatosan kérdezte, hogy van-e nála pénz. A fiatal férfinak ebből elege lett és el akart menni, de a karját megragadta a zaklató, és lefejelte, majd többször megütötte. Ennek hatására a szobában lévő ágynak esett és egy rövid időre elvesztette az eszméletét. Ezt követően a fiataltól elvette a mobiltelefont, majd zsebeit átkutatta, amelyből pénztárcáját kivette. A tárcából készpénzt vett el, majd az üres pénztárcát az okmányokkal együtt a visszaadta és kilökte a lakásból – közölte a rendőrség.

A rendőrök 2022. február 22-én elfogták a 32 éves férfit, aki kihallgatásán beismerte tettét.  A kecskeméti nyomozók kezdeményezték letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának a munkatársai a nyomozást befejezték, és az iratok vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában