Lopás

2023.02.13. 14:29

Igen sokba került a légyott az idős nagybaracskai férfinek

A bajai rendőrök elfogtak egy 37 éves asszonyt, aki közel 18 millió forintnyi euróval lopott meg egy nagybaracskai férfit.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Egy barátja mesélt az idős nagybaracskai férfinak az egyik olyan oldalról, melyen nők kínálnak szexuális szolgáltatásokat pénzért – írja a police.hu. A férfi talált is a honlapon egy fiatal lányt, aki megtetszett neki, ezért felhívta és találkozót beszélt meg vele az otthonában. 

A lány azonban nem egyedül érkezett, egy 37 éves asszonyt is magával vitt. A férfi a fiatal lánnyal az emeletre vonult, ahova az idősebb asszony nem követte őket. Csupán egyszer zavarta meg az aktust, akkor is csak azért, hogy közölje, hogy rontás van a házon és a férfin. Magához vette a házigazda bibliáját és kántálva odébb állt.

Később kiderült, hogy ezt figyelemterelésnek szánta, ugyanis ez idő alatt megtalálta a férfi széfjét és annak kulcsát, amiből kivett három eurókkal teli borítékot. 

Ezután az asszonyok távoztak, az idős férfi pénzével együtt, akinek csak másnap tűnt fel a hiány, ekkor azonnal a rendőréghez fordult segítségért.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai a személyleírások és az adatgyűjtések alapján rövid időn belül beazonosították a két nőt, akiket vasárnap az otthonukban fogtak el. A 37 éves asszony táskájában megtalálták az eltulajdonított több tízezer eurót, ami közel 18 millió forintnak felel meg. A pénzt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának, a nőt pedig őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését elismerte, valamint elmondta, hogy a fiatalkorú lány mit sem tudott a lopásról, ezért őt tanúként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekményt is elkövetett-e a nő.

Nagyjából 18 millió forintnak megfelelő eurót lopott az idős férfitól a 37 éves nő
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában