Katasztrófavédelem

2023.02.09. 12:41

Baleset történt Lajosmizsénél, a tűzoltók azonnal intézkedtek

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Két személyautó ütközött össze szerdán reggel az 5202-es úton, Lajosmizse térségében. A balesetben két ember megsérült. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – írja a katasztrófavédelem.hu.

Egy lakóépület kéményében a lerakodót korom égett szerdán délután Kiskőrösön, a Paál László utcában. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a kéményből az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó letért az útról és az árokban a tetejére borult szerdán délután az 5111-es úton, Dunaföldvár térségében. A balesetben egy ember megsérült. A műszaki mentést végző solti hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy pozdorjalap égett egy lakatlan házban csütörtökön hajnalban Garán, a Petőfi Sándor utcában. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vödör vízzel eloltották.

Kiskunmajsa külterületén egy lakókocsi teljes terjedelmében égett, csütörtökön kora reggel. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában