Frissítve

2023.02.03. 16:29

Egy kiskőrösi édesapa és kislánya szenvedtek súlyos balesetet Páhi közelében –galériával frissült

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött az 5301-es számú Páhira vezető úton péntek délután. A balesetben a személyautót vezető kiskőrösi férfi nyílt felkartörést és súlyos zúzódásokat szenvedett őt és az autóban hátul utazó kétéves kislányát a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

baon.hu/Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés:

Páhi felé tartott a személyautó, amikor szemből félfrontálisan nekiütközött egy kisteherautó, mindkét jármű bal első kereke kitört, a személyautó az árokba hajtott és felborult, a kisteherautó szintén az árokba hajtott.

A személyautó oldalát szabályosan végig szántotta a tehergépkocsi a sofőr felöli oldalon, az autót vezető kiskőrösi férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, hogy nyílt felkartörése lett és komoly zuzódásos sérülései is voltak. Vele utazott az autóban kétéves kislánya is, mindkettőjüket a kiskőrösi mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. Információink szerint a kisteherautóban ketten utaztak, egyikük sem sérült meg.

A helyszínelés miatt órákon át félpályán haladt a forgalom rendőri irányítás mellett, a műszaki mentés idejére pedig teljes szélességében lezárták a Páhira vezető utat. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy nappal korábban szintén ezen az 5301-es úton a Kiskőrös közelében kísértetiesen hasonló baleset történt, ahol egy hatvanmilliós sportkocsival ütközött félfrontálisan egy kisteherautó, ott is mindkét jármű bal első kereke kitört, hárman sérültek meg a balesetben.

Korábban írtuk:

Egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott az 5301-es út 34-es kilométerénél, Páhi térségében. Műszaki mentés céljából a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A mentők is a helyszínen tartózkodnak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában