Bűnügy

2023.01.27. 13:17

Tanúnak érkezett, majd bilincsben távozott a lajosmizsei férfi

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

baon.hu

Illusztráció

Forrás: police.hu

Lajosmizsén kerékpározott egy idős asszony tegnap reggel, amikor észrevette, hogy egy kocsi követi, és egy ismeretlen nő kiabál neki belőle. A biciklis megállt, mivel sejtette, hogy a figyelmét próbálja felhívni a sofőr – közölte a rendőrség.

Kiderült, hogy a gépkocsi vezetője szemtanúja volt, ahogy a kerékpározó asszony mögé futott egy idegen, és kilopta a táskájából a pénztárcáját. A szemfüles sofőr azonban hiába próbálta figyelmeztetni a gyanútlan áldozatot, a tolvaj egy szempillantás alatt eltűnt.

A két nő a rendőrségre sietett, hogy bejelentsék a bűncselekményt. A rendőrök felvették a vallomásaikat, és az elkövető személyleírását is rögzítették.

Ezután a rendőrök épp a gyanúsított felkutatására indultak volna, amikor belépett az őrsre egy férfi, akit tanúként idéztek egy másik ügyben. Amikor a rendőrök megpillantották az idézettet, a személyleírás alapján egyből rájöttek, hogy a pénztárcatolvaj sétált be az imént a rendőrségre. Az idézésre feltehetőleg azért nem ért oda időben, mert fontosabb dolga akadt: pénzt lopni egy idős asszonytól. A 37 éves férfit végül lopás miatt hallgatták ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!