Prostitúció

2023.01.26. 15:14

Közel négy év börtönbüntetésre ítélték a kiskunhalasi „kerítőt”

A Kiskunhalasi Járásbíróság 3 év 6 hónap börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélt egy kiskunhalasi férfit, akivel szemben kerítés és kitartottság miatt emelt vádat a Kiskunhalai Járási Ügyészség.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A férfi 2019. februárja és 2020. júliusa között közreműködött abban, hogy élettársa, valamint egy másik nő pénzért alkalmi szexuális szolgáltatást nyújtsanak férfiaknak, akikkel jellemzően internetes szexpartner-kereső oldalakon feltett hirdetéseken keresztül kerültek kapcsolatba.

A férfi esetenként közvetítőként járt el a prostituáltak, valamint „ügyfeleik” között, illetve koordinációs tevékenységet folytatott. Esetenként meghatározta a szexuális szolgáltatás konkrét tartalmát és annak ellenértékét is. Élettársának és a másik nőnek az együttlétek után kapott összeggel maradéktalanul el kellett számolni, illetve folyamatosan felügyelte azt, hogy a hölgyek hirdetései elérhetők legyenek. A befolyt jövedelemből minden alkalommal részesült, kizárólag ebből tartotta fent magát.

A férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet nem jogerős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában