Őrizetbe vétel

2023.01.09. 10:51

Kirabolta volt élettársát egy 20 éves majsai férfi

Vasárnap délután tett bejelentést a rendőrségen egy 19 éves kiskunhalasi lány, mert néhány órával korábban volt élettársa kirabolta.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A fiatal elmondta a rendőröknek, hogy délelőtt mozgássérült édesanyja megbízásából eladott egy négykerekű mopedet. Az ügyletet a háza udvarán bonyolította le, meg is alkudott a vevővel, aki a vételárat helyben kifizette. A lány felhívta az édesanyát, hogy megkötötte az üzletet, majd a telefont és a pénzt eltette a kabátja zsebébe. Ekkor ért az ingatlanhoz a nő korábbi élettársa, egy 20 éves kiskunmajsai lakos – tájékoztatott a rendőrség. 

A vevő távozása után bementek az épületbe, ahol szó szót követett, végül a férfi a kanapén ülő nőt a földre lökte, letépte róla a kabátját, majd elszaladt.

A nyomozók a bejelentést követően azonnal a bűnelkövető felkutatásába kezdtek, melynek eredményeként őt 14 óra 30 perckor elfogták. A rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit – kihallgatását követően – őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában