Kegyetlenség

2023.01.13. 07:42

Hónapokon át brutálisan bántalmazta élettársát egy kecskeméti férfi

A 31 éves kecskeméti férfi hónapokon keresztül brutálisan bántalmazta élettársát. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói kedden elfogták és őrizetbe vették.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

A férfi a rendőrség közlése szerint tavaly novembere óta bántalmazta élettársát. Egyik alkalommal kalapáccsal ütött az asszony bokájára, melynek következtében lábszárcsonttörést szenvedett a sértett. Később a csuklóját törte el, ekkor seprűnyéllel ütlegelte. Majd, amikor már a nőnek szinte minden végtagjára gipsz került, ismét rátámadott a férfi: ököllel és egy ismeretlen tárggyal kezdte ütlegelni, valamint többször a karjába harapott. A bántalmazottnak sikerült elmenekülnie, a környékbeliek pedig értesítették a mentőket.

Az esetről a bántalmazott ismerőse értesítette a rendőröket 2023. január 10-én, majd nem sokkal később elfogták a brutális férfit a megyeszékhely nyomozói. Őt különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték a 31 éves helybéli letartóztatását.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában