Kék hírek

2023.01.06. 14:33

Hiába próbálták újraéleszteni a táborfalvi baleset sérültjét, nem tudtak rajta segíteni a rendőrök – galériával

Egy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon és egy a Készenléti Rendőrségnél szolgálatot teljesítő rendőrnő hosszasan alkalmaztak mellkaskompressziót a táborfalvi balesetben megsérült migránson, végül a külföldi meghalt a helyszínen.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Mint arról mi is beszámoltunk az M5-ös autópályán, Táborfalva térségében halálos közúti közlekedési baleset történt csütörtökön.

Egy migránsokat szállító embercsempész nem állt meg a rendőrök többszöri jelzésére sem, ezért követni kezdték. A főváros felé haladó autó Táborfalvánál letért az útról és fának csapódott. A követésben részt vevő járőrök azonnal nekikezdtek feltérképezni a sebesülteket. Amikor észrevették, hogy az egyik férfi nem lélegzik, Sinka Babett rendőr főtörzsőrmester – a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának járőrparancsnoka – azonnal megkezdte a sérült újraélesztését. Rövid idő múlva csatlakozott hozzá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kecskeméti Rendőrkapitányságán szolgálatot teljesítő Nagy Mónika rendőr zászlós is. A két rendőrnő felváltva, mintegy 15-20 percen keresztül, egészen a mentők kiérkezéséig végezte a mellkaskompressziót, majd a férfit átadták a mentőknek. A sérült sajnos az azonnali segítség ellenére meghalt – írja a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában