Frissítve

2023.01.06. 18:55

Halálra gázolt a vonat egy asszonyt Kiskunmajsán – galériával

Péntek este halálra gázolt egy vonat egy asszonyt Kiskunmajsán.

baon.hu

A sínekre feküdt az asszony

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (21.55):

Befejezték a helyszínelést Kiskunmajsán. Szombat hajnalban már nem kell pótlóbuszokra átszállni, a Baja–Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza–Kecskemét útvonalon közlekedő InterRégiók az eredeti rend szerint járnak – írja a mavcsoport.hu.

Korábban írtuk:

Pénteken este Bajáról 16:14-kor Kecskemétre elindult InterRégió (7896) Kiskunmajsa állomás előtt ütötte el az asszonyt – írja a mavcsoport.hu. Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a baon.hu érdeklődésére elmondta, hogy a rendőrség jelenleg adatai szerint 17.52 perc körül Kiskunmaján az egyik vasúti átjárótól 20 méterre egy asszony a sínekre feküdt és halálra gázolta a vonat. 

A MÁV szerint a helyszínelés befejezéséig – várhatóan 20-21 óráig – Harkakötöny és Kiskunmajsa között pótlóbuszokat indítanak, az átszállások miatt az InterRégiók is várhatóan jelentős késéssel közlekednek az esti órákban. A Baja–Kiskunhalas–Kiskunfélegyháza–Kecskemét útvonalon közlekedő InterRégiók utasainak hosszabb eljutási időre kell számítaniuk az esti órákban.

 A város hivatásos tűzoltói ezért segítenek az utasoknak átszállni az értük küldött mentesítő autóbuszra – közölte a katasztrófaédelem.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában