Lezárt akta

2022.12.02. 09:44

Vásárlási szándékot színlelve fosztott ki egy jánoshalmi asszonyt a tolvajduó

Kifosztás miatt javasolja a vádemelést a Jánoshalmi Rendőrőrs egy 27 éves férfival és egy 29 éves nővel szemben.

baon.hu

Illusztráció

Forrás: police.hu

Barátnőjénél volt látogatóban egy 51 éves nő 2022. március 18-án, majd amikor hazaért mélykúti otthonához két idegen lépett oda hozzá a kapuban. Az ismeretlen nő és férfi leszólította, majd azután érdeklődtek, hogy eladó-e bármi a lakásban. Ő jóhiszeműen, mit sem sejtve beinvitálta az idegeneket a házba, mivel lábasokat akart nekik eladni – közölte a rendőrség. 

A duó női tagja beszélgetni kezdett az asszonnyal a konyhában, eközben a férfi őrizetlenül járt-kelt a házban. Nem telt el sok idő és megjelent a férfi, hogy távozásra szólítsa fel partnerét. Az asszonynak gyanússá vált a páros, ezért ellenőrizni kezdte értékeit. Sajnálatos módon sejtése beigazolódott, ugyanis valamivel több mint 100.000 forint hiányzott a pénztárcájából. A sértett értesítette gondnokát, aki elmesélte a történteket a jánoshalmi rendőröknek.

Az egyenruhások az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként beazonosították a tolvajduót. A 27 éves férfit és társát, egy 29 éves nőt gyanúsítottként hallgattak ki kifosztás miatt. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték a Jánoshalmi Rendőrőrs nyomozói és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában